субота, 11 лютого 2023 р.

Тиждень іноземних мов у Шепарівцівській філії Коломийського ліцею N5 ім.Т.Г.Шевченка

 З 13.02.2023 р. по 17.02.2023 р. у Шепарівцівській філії Коломийського ліцею № 5 ім. Т. Г. Шевченка проходив тиждень іноземних мов.


У понеділок 13.02. 2023 р. тиждень розпочався виконанням гімну України українською, англійською та французькою мовами. Учні 5 класу привітали всіх піснею французькою мовою. Вчителі іноземних мов ознайомили з планом роботи на тиждень та повідомили, що за кожне правильно виконане завдання діти отримуватимуть трофеї, які в кінці тижня можна буде обміняти на призи.
Учні 1-2 класів виготовляли книжечки – привітання “My greeting book”.
З учнями 3-4 класів було проведено виховний захід “English is fun!”.
5-9 класи виготовляли тематичні стінгазети «Ласкаво просимо до Франції та Об’єднаного Королівства!»
14.02 вчителі філії Волощук Ольга Сергіївна і Прус Олеся Василівна провели відкриті уроки з англійської та французької мов. Учні 3 класу під керівництвом Ольги Сергіївни вивчали тему "Мій дім" та створювали лепбук “Моя улюблена кімната ". Були використані інтерактивні технології та різні форми роботи.
Олеся Василівна провела урок на тему “Музика в нашому житті” 8 клас. Вчителька використала різноманітні форми роботи з учнями , що зробило її урок насиченим та цікавим.
Також учні мали змогу ознайомитися з традиціями святкування дня святого Валентина і виготовили лепбуки.
15.02 у Шепарівцівській філії відбулися заходи з англійської мови. Учні 3-5 класів мали можливість взяти участь у квесті з героями з улюбленого мультфільму та серіалу. Разом з Венздей та її сім'єю діти виконували завдання, які розвивали їх навички аудіювання, читання, письма та говоріння. Наприкінці заходу потанцювали з головною героїнею та зняли відео у Tik tok.
З учнями старших класів проведено захід " Україна - єдина країна!", де вони пригадали , що таке соборність та єдність країни і що вони для цього роблять.
Учні 7 - 9 класів виготовили тематичні постери "Україна" та "We stand with Ukraine".
16.02.2023 учні Шепарівцівської філії взяли участь у виховному заході "We will never forgive, we will never forget" присвяченому Дню єднання. Вчителі іноземних мов підготували для них цікаві завдання та допомогли виготовити подарунки для наших воїнів, щоб хоч трошки наблизити перемогу.
Також молодші школярі мали змогу подивитися лялькову виставу "Ріпка" французькою мовою.
17.02.2023 р. наші учні взяли участь у заході «Україна в наших серцях», що відбувався в ліцеї №5.
20.02.2023р. проведено підсумків тижня іноземних мов та відбулася “Церемонія нагородження” (обмін кубків на призи).

Немає коментарів:

Дописати коментар